49 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség18 V
Tömeg2,2 kg
AkkumulátorrendszerAI rendszer
Fúvóerő5 N
Anyag44 m/s

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Könnyen kezelhető fúvógép beépített akkumulátorral

A STIHL BGA 45 könnyű és egyszerűen kezelhető akkumulátoros fúvógép. A mindössze 2,2 kg-os súlya erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. Ideális kisebb felületek tisztítására a ház körül. A csendes STIHL BGA 45 fúvógép zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. A puha markolat jó fogást biztosít. A kezelőelemek a fogantyún találhatók.


A STIHL AI rendszer beépített lítium-ion akkumulátora gyors és egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé a tisztítási munkáknál. A STIHL BGA 45 fúvógép töltöttségi szintje a töltöttségi állapot kijelzőről leolvasható. Az akkumulátor feltöltése az alapfleszereltséghez tartozó töltőkábellel lehetséges.


A fúvógép működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. Eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható. Az aktiválókulcs gyermekektől távol tartandó!

BGA 45

Szerviz és tippek