215 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű akkumulátoros fúvógép

Zajérzékeny területeken végzett takarítási munkákhoz a nagy teljesítményű BGA 200 akkumulátoros fúvógép a tökéletes választás. Kifejezetten professzionális munkavégzéshez ajánljuk. A "boost" üzemmód bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvógép ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel. Nincs szükség egyéb kézmozdulatra. A lombfúvó maximális fúvóereje 21 N. A fúvóerő az adott feladathoz, a központi kezelőegységen keresztül szabályozható. Az aktuális fokozat LED kijelzőről olvasható le. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, gombnyomásra állítható, így a kezelő magasságához, illetve a felhasználási körülményekhez igazítható. 

A komfort hordozórendszer előnyei kizárólag háton hordozható akkumulátorral kombinálva mutatkoznak meg. Akkumulátorövvel vagy AP hátizsákkal nem használható. A fúvógép kézben tartva vagy a komfort hordozórendszerre akasztva is használható. A hordozórendszer a háti AR L akkumulátor övére is rögzíthető. A meghosszabbított markolat második fogantyúként szolgál, és kényelmes munkavégzést biztosít.

A BGA 200 kizárólag a háti AR L akkumulátorokkal használható.

BGA 200

Műszaki információk

Tömeg3,2 kg
Fúvóerő21 N
Maximális légsebesség84 m/s
Légsebesség70 m/s 1)
Levegőszállítás941 m³/h 2)

Szerviz és tippek