Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg3,2 kg
AkkumulátorrendszerAP rendszer
Fúvóerő21 N
Anyag84 m/s

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű akkumulátoros fúvógép

Zajérzékeny területeken végzett takarítási munkákhoz a nagy teljesítményű BGA 200 akkumulátoros fúvógép a tökéletes választás. Kifejezetten professzionális munkavégzéshez ajánljuk. A "boost" üzemmód bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvógép ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel. Nincs szükség egyéb kézmozdulatra. A lombfúvó maximális fúvóereje 21 N. A fúvóerő az adott feladathoz, a központi kezelőegységen keresztül szabályozható. Az aktuális fokozat LED kijelzőről olvasható le. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, gombnyomásra állítható, így a kezelő magasságához, illetve a felhasználási körülményekhez igazítható. 


A komfort hordozórendszer előnyei kizárólag háton hordozható akkumulátorral kombinálva mutatkoznak meg. Akkumulátorövvel vagy AP hátizsákkal nem használható. A fúvógép kézben tartva vagy a komfort hordozórendszerre akasztva is használható. A hordozórendszer a háti AR L akkumulátor övére is rögzíthető. A meghosszabbított markolat második fogantyúként szolgál, és kényelmes munkavégzést biztosít.


A BGA 200 kizárólag a háti AR L akkumulátorokkal használható.

BGA 200

Szerviz és tippek