217 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Munkaszélesség51 cm
Vágásmagasság-állítás25 - 75 mm
Vágásmagasság-állítás7 fokozatban (központi)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma55 l
Hajtómű--

Csendes működés, nagy teljesítmény

A nagyon csendes, alacsony rezgésszintű STIHL RMA 253 akkumulátoros fűnyíró gép ideális magánfelhasználók számára, zajérzékeny területek nyírási feladataihoz. Az 51 cm-es munkaszélességgel rendelkező gép kisebb füves területek nyírására alkalmas. A nagy teljesítményű fűnyírót egyszerű kezelhetőség és csendes működés jellemzik. 


A STIHL RMA 253 az AP rendszer akkumulátoraival használható, kibocsátás nélküli és csendes munkavégzésre alkalmas. Folyamatosan aktív Eco üzemmód a hosszabb akkumulátor üzemidő érdekében. A központi vágásmagasság-állítás és a szárnylapátos kések egyenletes vágásképet biztosítanak. A telítettségjelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A lehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

RMA 253

Szerviz és tippek