259 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű, strapabíró benzinmotoros fűnyíró gép

A nagyobb igénybevételű, magáncélú használatra tervezett, 43 cm-es munkaszélességgel rendelkező STIHL RM 545 benzinmotoros fűnyíró gép akár 1200 m2 méretű füves területek nyírására is alkalmas.


A STIHL RM 545 modellre a nagy teljesítmény és a strapabíró kialakítás jellemző. A fűnyíró gép háza rendkívül könnyű, kiváló minőségű ütés-, hő- és UV-álló polimerből készült. A három fokozatba állítható magasságú és lehajtható tolókar kényelmes és ergonomikus munkavégzést biztosít, valamint megkönnyíti a gép tárolását. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hét fokozatban (25-80 mm) állítható be. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 60 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.


A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RM 545 fűnyíró gép mulcsozásra is használható.

RM 545

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Központi vágásmagasság-állítás
Központi vágásmagasság-állítás
ENGINE WITH EASY-START SYSTEM
ENGINE WITH EASY-START SYSTEM
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár

Műszaki információk

Füves területmax. 1200 M2
Munkaszélesség43 CM
Vágásmagasság-állítás25 - 80 MM
Vágásmagasság-állítás7-fach (zentral)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma60 L

Szerviz és tippek