309 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Munkaszélesség51 cm
Vágásmagasság-állítás20 - 100 mm
Vágásmagasság-állítás7 fokozatban, központi
Fűgyűjtő kosár űrtartalma55 l
Hajtómű2,4 - 4,2 km/h

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagyobb füves területek nyírására alkalmas benzinmotoros fűnyíró gép

A STIHL RM 453 V benzinmotoros fűnyíró gép tökéletes választás a nagyobb igénybevételt jelentő, magáncélú használatra. A fokozatmentesen állítható kerékhajtással a nyírás sebessége a felhasználó igényeihez és a terepviszonyokhoz igazítható. Az erős motornak köszönhetően a nagyobb területek nyírása gyorsan elvégezhető. Multi-kés a fű levágásához, összegyűjtéséhez és mulcsozásához. A nyesedék összegyűjthető vagy az oldalsó kidobásnak köszönhetően a területen szétteríthető. 

Az 51 cm-es munkaszélesség, a könnyen futó kerekek és a robusztus polimer ház a hatékony nyírást segítik. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hét fokozatban (20-100 mm) állítható be. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 55 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét. Az állítható magasságú komfort-tolókar az ergonomikus munkavégzést segíti.

Szerviz és tippek