Termékregisztráció

Meggyőződésünk, hogy a STIHL gépek minősége és hosszú távú teljesítménye garantált. Ezért gépének önkéntes regisztrációjával hat hónappal meghosszabbíthatja annak szavatossági idejét (kivéve a szettben vásárolt akkumulátoros termékek esetében az akkumulátort és a töltőt). Kizárólag magánfelhasználók esetén.

Egy nő STIHL HSA 56 akkumulátoros sövénynyírója termékregisztrációja közben okostelefonjával

Hosszabbítsa meg a garanciát!

Kevesebb mint 30 napja vásárolt STIHL gépet? Regisztrálja most, és használja ki a fél évre szóló ingyenes garancia-meghosszabbítás előnyeit!

A regisztrációhoz csupán a termék sorozatszámára, a vásárlás dátumára (ami maximum 30 nappal előzheti meg a regisztrációt) és annak a hivatalos STIHL szakkereskedésnek a nevére lesz szükség, ahol a terméket megvásárolta.

Az akkumulátorok és a töltők esetében a garancia meghosszabbítása nem lehetséges.

Termékregisztráció 5 egyszerű lépésben

STIHL termékregisztráció kezdőoldala
  1. Adja meg a sorozatszámot és a vásárlás dátumát.
  2. Adja meg a STIHL szakkereskedést.
  3. Adja meg a személyes adatait.
  4. Adja meg érdeklődési körét (nem kötelező).
  5. Ellenőrizze és erősítse meg a regisztrációt.

A regisztráció után e-mailben visszaigazolást kap, amelyet számlájával együtt megőrizhet, és garanciális igény esetén bemutathat a STIHL szakkereskedésének.

A garancia-meghosszabbítás feltételei

A Magyarországon vásárolt új STIHL gépekre vonatkozik (kivéve a töltőket és akkumulátorokat), amelyeket a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálnak a preg.stihl.com oldalon.

Ez a kiterjesztés nem vonható össze más garancia-meghosszabbításokkal. A termék regisztrációját igazoló e-mailt, valamint a sorozatszámot tartalmazó vásárlási számlát meg kell őrizni, és a szokásos garanciális időszak lejárta után be kell mutatni a kereskedőnek, ha probléma merül fel az eszközzel. A fél éves garancia-meghosszabbítás kizárólag magánszemélyek számára lehetséges. Itt találja a STIHL garanciális feltételeit.

A regisztrált személyes adatokat a garancia meghosszabbításához és hírlevelek küldéséhez használjuk fel, ha bejelölte ezt a lehetőséget. Bővebb információ a STIHL adatkezelési tájékoztatóban.

Tűlevelű erdő zöld mezővel az előtérben, mögötte hegyvidék

STIHL-hírlevél

A regisztráció során közvetlenül feliratkozhat hírlevelünkre is, ahol tájékoztatást küldünk Önnek az aktuális ajánlatainkról, az új STIHL termékekről, valamint számos tippet is olvashat a gépek használatára vonatkozóan.

STIHL FUNCTION SENSOTOUCH kesztyűt viselő személy okostelefonnal a kezében

Kérdések a termékregisztrációval kapcsolatban

Szeretné megtudni, hol található a gép sorozatszáma? A gyakran ismételt kérdések között ezt is megtalálja.