121 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű, kompakt elektromos elektromos fűnyíró gép komfort-tolókarral

Könnyű, kompakt elektromos fűnyíró gép 37 cm-es munkaszélességgel, kis füves területekhez. Ideális zajérzékeny területeken történő nyírási munkákhoz. A kényelmes munkavégzést, és a helytakarékos szállítást és tárolást az állítható magasságú és lehajtható komfort-tolókar segíti.


Kényelmes munkavégzés a rendkívül könnyű és strapabíró polimer háznak köszönhetően. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével öt fokozatban (30-70 mm) állítható be. A telítettségjelzővel rendelkező 40 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét. A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. 


A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RME 339 C elektromos fűnyíró gép mulcsozásra is használható.

RME 339 C

Felszerelés és funkciók

Kábel-tehermentesítő
Kábel-tehermentesítő
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
Komfort-tolókar
Komfort-tolókar

Műszaki információk

Füves terület500 M2
Munkaszélesség37 CM
Vágásmagasság-állítás5 settings (central)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma40 L
Hajtómű--

Szerviz és tippek