78 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Munkaszélesség34 cm
Munkamélység15 mm
Névleges teljesítmény1500 W
Üzemi fordulatszám4100 U/p
Tömeg16 kg

Felszerelés és funkciók

Kompakt elektromos gyepszellőztető magáncélú használatra

A könnyű STIHL RLE 240 elektromos gyepszellőztető tökéletes választás a kisebb méretű füves területekhez. A robusztus és kompakt kialakítású gép gyepszellőztető egységei gondoskodnak a gyep hatékony szellőztetéséről. A gyepszellőztető hengerrel eltávolíthatjuk a mohát és a gyepen kialakult filcréteget.

A gyepszellőztetés a rendszeres gyepápolás fontos része, hogy a víz, a levegő és a tápanyagok jobban behatolhassanak a talajba. A megfelelő trágyázás ellenére rendszeresen mohássá és gyepfilcessé váló gyepfelület agyagos talajra vagy erős igénybevételre utalhat. Ilyen esetekben a füves területre történő homok szórása javítja a talaj vízelvezetését és növeli a talaj szilárdságát.

Az elektromos motorral felszerelt STIHL RLE 240 csendesen, károsanyag-kibocsátás nélkül és környezetbarát módon végzi el a munkát. A beépített kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. A speciális profilú, könnyen futó kerekeknek köszönhetően a gép gond nélkül manőverezhető és kiváló tapadással rendelkezik. A polimer házhoz rögzített szállítási fogantyú segítségével a STIHL RLE 240 könnyedén felemelhető, oldalra dönthető és helytakarékosan tárolható. A praktikus gyűjtő kosár űrtartalma 50 liter.

 

RLE 240

Szerviz és tippek