274 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Füves területmaximum 2000 m²
Munkaszélesség38 cm
Munkamélység25 mm
MotortípusSerie HD675 OHV SC
Lökettérfogat149 cm³

Felszerelés és funkciók

Erős benzinmotoros gyepszellőztető nagyobb területek szellőztetéséhez

A gyepápolás fontos része a fű gyökereinek rendszeres levegőztetése a jobb oxigénellátás érdekében. Az erős motornak köszönhetően a STIHL RL 540 benzinmotoros modell a nagyobb, akár 2000 m2-es gyepfelületeken is megbízhatóan és gyorsan eltávolítja a mohát és az elhalt fűréteget a gyepszellőztetés során. A könnyű indítású motor minimális erőfeszítéssel indítható. Az éles, rendkívül erős pengéjű, fixen rögzített kések gondoskodnak a gyep hatékony szellőztetéséről. A hét dupla élű kés munkamélysége a tolókaron elhelyezett tekerőgombbal állítható. A STIHL RL 540 benzines gyepszellőztető robusztus polimer háza a kis tömeget a hő- és UV-sugárzással szembeni nagyfokú ellenálló képességgel ötvözi. A könnyen futó, strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek a 38 cm munkaszélességű, jól manőverezhető gépnek megfelelő tapadást biztosítanak.

A házba integrált szállítási fogantyú megkönnyíti a gyepszellőztető szállítását. Az összecsukható tolókarnak köszönhetően a gép helytakarékosan tárolható

 

Szerviz és tippek