376 990,00 Ft
346 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Meghajtás1V + 1R
Munkaszélesség85 cm
Kapakészlet átmérője32 cm
Tartály űrtartalma1,4 l
MotortípusSerie HD775 OHV SC

Felszerelés és funkciók

Erőteljes motoros kapálógép kemény talajhoz

A strapabíró kialakítású, nagy teljesítményű STIHL MH 685 motoros kapálógép tökéletes választás a hobbikertészek, tájápolók és a mezőgazdaságban dolgozók számára. Kemény talaj megmunkálásához és nagy igénybevételű munkákhoz ideális. A speciálisan kifejlesztett formájuknak köszönhetően a kések optimális sorrendben hatolnak a talajba, így különösen hatékonnyá válik a kapálás. A STIHL MH 685 osztható kapakészlettel rendelkezik, melynek köszönhetően a kapálás munkaszélessége 85 cm-ről 60 cm-re rövidíthető. Így akár keskenyebb kultúrák is könnyedén megművelhetők.


A nagy teljesítményű motor könnyen indítható rendszerrel rendelkezik. Kiemelkedően kényelmes kezelés a kis erőkifejtést igénylő kapáláshoz. A beépített rezgéscsillapító rendszer elnyeli az állítható kormány rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. A gép hátramenettel is rendelkezik.


Munka közben a fordulatszám egy ujjal szabályozható. Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A tisztítási helyzetben a kapa késeinek fel- és leszerelése, valamint ezek tisztítása különösen egyszerűen elvégezhető. A kapagép az egyszerűbb szállítás érdekében hátul két kerékkel rendelkezik.

MH 685

Szerviz és tippek