194 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Max. gallyvastagságmax. 30 mm
Névleges teljesítmény2500 W
Üzemi fordulatszám2800 U/p
Névleges feszültség230 V
VágóeszközMulti-Cut 250

Felszerelés és funkciók

Nagy teljesítményű kerti aprítógép

A STIHL GHE 250 elektromos kerti aprítógép ideális a hobbikertészek és a professzionális tájápolók számára is a közepes vastagságú gallyak és a lágy anyagok rendszeres aprításához.

A nagy teljesítményű elektromos motor a nagyobb mennyiségű aprítandó anyaggal is könynedén megbirkózik. A nyesedék a zajcsillapított tölcséren keresztül kényelmesen a gépbe tölthető, ahol a kések csekély rázkódás mellett dolgozzák fel azt. A ferdén elhelyezett nagy tölcsér könnyedén felaprítja az akár 30 mm vastagságú ágakat és gallyakat is. A beépített fröccsenésvédő megakadályozza az anyagok felperdülését. Az elektromos aprítógép szendvicsszerkezetű kései még a közepesen vastag ágakat is könnyedén finom forgáccsá aprítják. Az apríték értékes komposztként használható.

Az aprítógép intuitív módon a házba épített fóliabillentyűzettel működtethető. Széles kerekekkel ellátott futómű az egyszerű szállítás érdekében. A külön rendelhető tartozékként kapható STIHL AHB 050 aprítótartály segítségével az apríték közvetlenül a tölcsér alatt gyűjthető. Az elektromágneses biztonsági zár megakadályozza az aprítógép automatikus indítását a karbantartási munkák vagy késcsere esetén.

 

 

 

GHE 250

Szerviz és tippek