Szerszám és kertészeti kellék tartozékok

FilterIconSzűrés

A keresésére nincs találat.

Ennek oka elírás lehet. Vagy próbáljon meg egy másik keresési kifejezést.

Tartozékok

A SZERSZÁMOK MEGFELELŐ ÁPOLÁSA ÉS HASZNÁLATA

A STIHL szerszámok és erdészeti kellékek kiegészítőivel a pengék kiváló minősége hosszan megőrizhető, a szerszámok biztonságosan szállíthatók, valamint a hatótávolság is könnyedén megnövelhető.

KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK A SZERSZÁMOKHOZ ÉS ERDÉSZETI KELLÉKEKHEZ

A STIHL metszőollók, gallyazó ollók és fűrészek hatékony munkavégzést biztosítanak. A kínálatunkban szereplő külön rendelhető tartozékokkal a szerszámok karbantarthatók, megfelelően tárolhatók, illetve hatótávolságuk is megnövelhető.

METSZŐ- ÉS GALLYAZÓ OLLÓK ÉLEZÉSE

A STIHL professzionális metsző- és gallyazó ollók borotvaélesek. Az intenzív használat során azonban még a legjobb ollók is életlenné válnak. A STIHL csiszoló- és fenőkő ágvágó ollókhoz, metszőollókhoz, sövénynyíró ollókhoz, valamint sarlók, kérgezőkések és fejszék finom csiszolásához használható. Az ergonomikus kialakítású 3 az 1-ben élezőszerszám számos különféle szerszám professzionális élezésére alkalmas. 

HATÓTÁVOLSÁG NÖVELÉSE, TÁROLÁS

A gallyazó fűrészekhez használható teleszkópos nyéllel akár 5 méter magasságban lévő ágak ritkítása is elvégezhető. Az erős alumínium cső fokozatmentesen állítható, valamint gumi fogantyúval is rendelkezik. A metszőollók szállításához a kiemelkedően strapabíró marhabőrből készült övtáskát ajánljuk. 

AKKUMULÁTOROS ENERGIA

A STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágó állandó teljesítményét a STIHL lítium-ion akkumulátorok biztosítják. Kínálatunkban az akkumulátoros gépek külön rendelhető tartozékainak széles választéka megtalálható.