iMOW® robotfűnyíró tartozékok

FilterIconSzűrés

A keresésére nincs találat.

Ennek oka elírás lehet. Vagy próbáljon meg egy másik keresési kifejezést.

Tartozékok


¡MOW® ROBOTFŰNYÍRÓK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


Az iMOW® robotfűnyírók kiegészítői egyszerűbbé teszik a gépek telepítését és a fűnyírást.




PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK


Az iMOW® önjáró robotfűnyírók intelligens és megbízható módon nyírják és mulcsozzák a gyepet, így rengeteg időt takarítanak meg. A praktikus tartozékok megkönnyítik a telepítést és védik a gépet a napfény és a szennyeződések ellen. A kerekek és kések a nehezebb terepek nyírásánál nyújtanak segítséget. 


ROBOTFŰNYÍRÓK TELEPÍTÉSE 


A STIHL szakkereskedésben vásárolt iMOW® robotfűnyíró telepítését szakkereskedőink elvégzik. Robotfűnyíróját kényelmesen online is megrendelheti a STIHL webshopon keresztül. A telepítés önállóan is elvégezhető. A füves terület méretétől függően két telepítő csomag áll rendelkezésre, amelyek mindent tartalmaznak, ami a robotfűnyíró első telepítéséhez szükséges: határoló huzal, huzalösszekötők, rögzítő szegek és kábeljelölők. A rögzítő szegek és a határoló huzal segítségével a robotfűnyíró működési határai egyszerűen kijelölhetők. 


Fontos, hogy a dokkoló állomást vízszintes, egyenletes talajra telepítsük, így az iMOW® mindig vissza tud térni az állomásra, és megkezdődhet az akkumulátor töltése. A dokkolóra szerelhető opcionális napfénytető megóvja a robotfűnyírót a felmelegedéstől és a szennyeződésektől. 


RUGALMAS TELEPÍTÉS


A telepítő csomagok elemei külön-külön is kaphatók, így az iMOW® robotfűnyírók teljes mértékben az adott kerthez igazíthatók. 


NEHEZEBBEN NYÍRHATÓ FÜVES TERÜLETEK 


A STIHL iMOW® akár egyenetlen terep nyírását is elvégzi. A kiegészítőként kapható tapadó profilú kerekek még a kihívást jelentő talajon is biztosítják a szükséges tapadást. Emelkedők és egyenetlen terep nyírásához a nehéz első kerekek és a kiegészítő súlyok használata ajánlott.