Gumicsizma motorfűrészes munkához / Munkacipők

Tartozékok

A STIHL munkacipők és bakancsok stabil tartást és megfelelő védelmet nyújtanak. 



MUNKACIPŐK: VÉDELEM ÉS KÉNYELEM A KERTBEN ÉS A MŰHELYEKBEN VÉGZETT MUNKÁKNÁL 


A munkacipők egyik fontos jellemzője a kiváló tapadású cipőtalp. A munkától függően azonban további védelemre is szükség lehet. A STIHL a munkacipők széles választékát kínálja különböző felhasználási területekre és időjárási körülményekre, melyek erdei munkákhoz, kertápolásáshoz vagy akár útépítési munkálatokhoz is alkalmasak.


BAKANCSOK ÉS CSIZMÁK VÁGÁSVÉDELEMMEL


A láncfűrésszel végzett munkák során különösen fontos a lábak megfelelő védelme. A STIHL speciális, vágásvédelemmel ellátott bakancsokat és csizmákat kifejezetten a láncfűrészes munkákhoz fejlesztették. A bakancsok csúcstechnológiás vágásvédő anyagból készülnek, amely lelassítja a fűrészláncot, így az megáll, mielőtt a vágásvédelmet teljesen átvágná. A vágásvédő betét a teljes elülső lábfejre kiterjed, mivel a legveszélyeztetettebb területek a lábközépcsont és a lábfej.


BAKANCSOK ÉS CSIZMÁK VÁGÁSVÉDELMI SZINTJEI


Az 1. védelmi szintű bakancsok és csizmák 20 m/s, a 2. szintűek 24 m/s láncsebességig nyújtanak védelmet. A leggyakoribb fűrészlánc okozta balesetek következményei már az 1. védelmi osztályú STIHL vágásvédő bakancsok viselésével is csökkenthetők. Fontos fogyelmeztetés: Egyetlen munkacipő sem nyújthat tökéletes védelmet a sérülések ellen!


A STIHL vágásvédelemmel ellátott bakancsok kiemelkedően strapabíróak, a STIHL tesztlaborjában számos teszten esnek át. Ezenkívül valamennyi vágásvédelemmel ellátott modell megfelel az EN ISO 17249 és az EN ISO 20345 európai szabvány követelményeinek.


ACÉLBETÉTES MUNKACIPŐK


Valamennyi STIHL munkacipő és csizma acélbetéttel rendelkezik, amely megvédi a lábujjakat a leeső tárgyaktól. A láncfűrésszel, motoros kaszával és sövénynyíróval végzett munkák során elsősorban a lábujjaknak van szükségük a legnagyobb védelemre.


BŐRBAKANCSOK: STABIL TARTÁS BÁRMILYEN TEREPEN


Lejtőkön végzett munkákhoz vagy hosszabb távok megtételéhez a láncfűrészes munkákhoz kifejlesztett bőrbakancs kiváló választást jelent. Vízlepergető, strapabíró, és jól szellőző. Csillapító hatású PU köztes talplemezzel rendelkezik.



  • Víztaszító marhabőr

  • Jól szellőző textilbélés

  • Kényelmes viselet 

  • Stabil tartás

  • Szabályozható fűzők