538 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Innovatív vágótárcsás gép elektronikus üzemanyag befecskendezéssel (300 mm)

A STIHL TS 480i benzinmotoros vágótárcsás gép 300 mm-es vágótárcsával ideálisan alkalmas professzionális használatra a magas-, mély- és útépítésben. A STIHL Injection, azaz az elektronikus vezérlésű befecskendezés gondoskodik a STIHL 2-MIX motor tökéletes járásáról és nagy nyomatékáról. A "Start" pozíciónak köszönhetően a gép beindítása különösen egyszerű. A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep lehetővé teszik az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást. Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.


Az elektronikus vízszabályozás megkönnyíti a pormegkkötéshez szükséges vízadagolást. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A hajtás a félautomata szíjfeszítő segítségével könnyen utánfeszíthető. Ez meghosszabbítja a szíj és a csapágy élettartamát. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Félautomata szíjfeszítés
Félautomata szíjfeszítés
STIHL Electronic vízszabályozás
STIHL Electronic vízszabályozás
MS 500 i
STIHL INJECTION

Műszaki információk

Lökettérfogat72,2 cm³
Teljesítmény3,9 kW
Tömeg10 kg
Hangnyomásszint98 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint112 dB(A) 1)

Szerviz és tippek