Vágótárcsás gép tartozékok

Tartozékok


KIEGÉSZÍTŐK A KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉSHEZ


A vágótárcsás gépek külön rendelhető tartozékai megkönnyítik a vágótárcsás gépekkel történő munkavégzést és kibővítik a felhasználási lehetőségek körét.




PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK


A STIHL benzinmotoros és akkumulátoros vágótárcsás gépekkel történő pontosabb vágásokhoz, a kényelmesebb munkavégzéshez és a felhasználási területek bővítésére optimális kiegészítőket kínálunk. 


VEZETŐKOCSI HASZNÁLATA


Hosszabb szakaszok milliméteres pontossággal végzett vágásához a professzionális használatra tervezett vezetőkocsi használatát javasoljuk. A praktikus gyorsrögzítővel a vágógép egyszerűen a vezetőkocsira rögzíthető. A pontos vágást a külön rendelhető vágásirány-vezető is segíti. A porképződés csökkentése érdekében a vezetőkocsira szerelhető víztartály használata ajánlott. 


AKKUMULÁTOROS VÁGÓTÁRCSÁS GÉPEK KIEGÉSZÍTŐJE


A STIHL mélységütköző ásványi építőanyagok STIHL akkumulátoros vágótárcsás géppel történő pormentes szárazvágásához használható. Az elszívó fúvóka minimalizálja a keletkező por mennyiségét, így a mélységütköző beltéri használatra is alkalmas.


STIHL VÁGÓTÁRCSÁK


A vágótárcsás gép kizárólag a megfelelő minőségű és állapotú vágótárcsával nyújt teljes teljesítményt. Ezen kívül fontos, hogy a vágátárcsa alkalmas legyen az adott anyag vágására. Kínálatunban kiváló minőségű műgyanta és gyémánt vágótárcsák találhatók, melyek tökéletesen illenek a STIHL vágótárcsás gépekhez, valamint hosszú élettartam és nagy vágásteljesítmény jellemzi őket.