Közvetlen kiválasztás: Porszívók

SE 133 ME

Minősített száraz-nedves porszívó

Általános

Strapabíró STIHL SE 133 ME száraz-nedves porszívó professzionális takarítási feladatokra, intenzív porképződéssel járó munkákhoz. A nanobevonatú szűrőnek és az állandóan magas légsebességnek köszönhetően a porszívó minősített M porosztályú. Ha gép fény és hangjelzéssel jelzi ha a mért légsebesség a szívási folyamat során 20 m/s alá csökken. A STIHL SE 133 ME szűrőhatását a többszörös szűrőrendszer fokozza. A porszívó kapcsolóautomatikával rendelkezik, amellyel elektromos eszközök csatlakoztathatók a porszívóhoz. Ennek köszönhetően a gép ipari használatra, mint pl. műhelyek tisztítására is alkalmas. A munka során keletkező port azonnal felszívja. A porszívó bekapcsolását a rácsatlakoztatott eszköz szabályozza. 

A fordulatszám fokozatmentes szabályozhatósága és az automatikus térfogatáram-ellenőrzés lehetővé teszik a porszívó optimális használatát. A STIHL SE 133 ME egyenletesen magas szívóteljesítményét az automatikus szűrőtisztítási funkció segíti. A rozsdamentes acél szívócső gyorscsatlakozóval csatlakoztatható. A szívótömlő antisztatikus adapter segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható.

 

Ft299 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

SE 133 ME

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Max. vákuum mbar 250
Szívásmennyiség l/perc 4.500
Tartályűrtartalom l 42

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

SE 133 ME

Alapfelszereltség

 • M porosztály Zoom
  M porosztály

  Az SE 133 ME porszívó egy minősített M osztályú száraz-nedves porszívó, mely megfelel az EN 60335-2-69 szabványnak. Az alacsony porkibocsátást egy speciális porzsák garantálja.

 • PTFE légszűrő Zoom
  PTFE légszűrő

  Nano-bevonattal ellátott speciális szűrő, min. 99,9% szűrési képességgel (M porosztály).

 • Szívóerő felügyelet Zoom
  Szívóerő felügyelet

  A cső eldugulására vizuális és hangjelzés hívja fel a figyelmet.

 • Kapcsolóautomatika Zoom
  Kapcsolóautomatika

  Dugaszoló aljzat kézi szerszámok csatlakoztatásához. A csatlakoztatott gép indításával a porszívó automatikusan bekapcsol.

 • Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás Zoom
  Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás

  A szívóerő fokozatmentesen szabályozható.

 • Automatikus szűrőtisztítás Zoom
  Automatikus szűrőtisztítás

  A szűrő automatikus tisztítási funkcióval rendelkezik, amely garantálja a folyamatos szívóerőt és a szűrő hosszú élettartamát.

 • Adapterlemez tároló doboz rögzítéséhez Zoom
  Adapterlemez tároló doboz rögzítéséhez

  Tartozékok tárolásához.

 • Nemes acél cső gyors kuplunggal Zoom
  Nemes acél cső gyors kuplunggal

  Az új, az alapfelszereltség részét képező gyorscsatlakozóval a szívótömlő pillanatok alatt a kézicsőhöz csatlakoztatható, illetve eltávolítható.

 • Padlózati fúvófej/rés-fúvóka Zoom
  Padlózati fúvófej/rés-fúvóka

  A talaj- és fúgafúvóka igény esetén gyorsan kéznél vannak, így egyszerűen és gyorsan megoldják a legkülönbözőbb tisztítási feladatokat is. (ábrához hasonló)

 • Gyorscsatlakozó Zoom
  Gyorscsatlakozó

  A porzsák egyszerű ürítéséhez.

 • Többszörös szűrőrendszer Zoom
  Többszörös szűrőrendszer

  A szűrőzsák és a szűrőelem kombinációja lehetővé teszi a még nagyobb mértékű szétválasztást.

 • Dugalj és bekapcsoló automatika Zoom
  Dugalj és bekapcsoló automatika

  Az elektromos szerszámokhoz való adapter segítségével - miközben Ön fúr, fűrészel vagy vág - por elszívásra kerül. Különösen komfortos: az elektromos eszközök univerzális szívógéphez történő csatlakoztatása. A szívógépet az elektromos eszközön keresztül automatikusan lehet ki- és bekapcsolni. (Ábrán hasonló)

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2019. 07. 22.