72 990,00 Ft
66 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kompakt kialakítású nagynyomású mosó

A STIHL RE 90 könnyű és kompakt kialakítású elektromos nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Tökéletesen alkalmas kerti bútorok, lépcsők, utak és teraszok hatékony tisztítására.


Az alumínium pumpafejes, strapabíró és hosszú élettartamú szivattyúval rendelkező mosó max. 130 bar nyomással működik. A 6 méter hosszú nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. Alapfelszereltségben két különböző fúvókával. Az állítható lapos fúvóka a kényesebb felületek gyors tisztítására, a rotorfúvóka pedig a makacs szennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. A még jobb hatás érdekében az alapfelszereltséghez tartozó tisztítószerszóró készlet használatát is javasoljuk. 


A kábeltartó lehetővé teszi a kábel rendezett és biztonságos tárolását a gépen. A pisztoly és a fúvókák helytakarékosan és biztonságosan a gépen tárolhatók. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását.

RE 90

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Tömlőtartó
Tömlőtartó

Műszaki információk

Munkanyomás100 bar
Max. nyomás130 bar
Min. vízáteresztő képessség350 l/h
Max. vízáteresztő képesség440 l/h
Max. megengedett bejövő vízhőmérséklet40 °C

Szerviz és tippek