Sövénynyíró / Sövényvágó tartozékok

FilterIconSzűrés

Felhasználói csoport
Meghajtás
1 A 1 TERMÉKBŐL

Tartozékok


PRAKTIKUS SEGÍTŐTÁRSAK A MUNKA MEGKÖNNYÍTÉSÉBEN


A STIHL külön rendelhető tartozékok praktikus segítőtársak a sövénynyíróval végzett munkáknál.




KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉS 


A sövénynyírókhoz illő praktikus tartozékok még kényelmesebbé teszik a munkát, az akkumulátoros sövénynyírótól egészen a nagy teljesítményű benzinmotoros sövénynyírókig.


BIZTONSÁGOS MUNKAVÉGZÉS


A sövénynyíró vagy sövényvágó használata során a használati utasításban meghatározott védőfelszerelés viselését javasoljuk.


NYESEDÉK GYŰJTÉSE EGYSZERŰEN


A sövénynyíráskor a nyesedék általában a földre hullik, és össze kell gereblyézni vagy fel kell söpörni. Ennek elkerülésére ideális a nyesedékgyűjtő lemez, amely felfogja a nyesedék nagy részét. A lemez mindkét oldalra könnyen, szerszám használata nélkül felszerelhető.


ERGONOMIKUS MUNKAVÉGZÉS A TELESZKÓPOS SÖVÉNYVÁGÓKKAL


A különösen magas, széles vagy hosszú sövények teleszkópos sövényvágóval történő nyírása a STIHL RTS háti hevederrendszer használatával még erőkímélőbbé tehető. A profi teleszkópos szárhoz illő szorítóbilincs ergonomikusabb munkavégzést biztosít.


SÖVÉNYNYÍRÓK ÉS SÖVÉNYVÁGÓK KARBANTARTÁSA ÉS ÁPOLÁSA


Az optimális vágási eredmény elérése érdekében a gép rendszeres gyanta- és növényi nedvektől történő megtisztítása mellett fontos a kések ellenőrzése és beállítása. A STIHL késjáték beállító készlet ehhez nyújt segítséget. 


Ha a STIHL késvédő megvédi a sövényvágó kés csúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során. A gépek könnyedén szállíthatók és tárolhatók a könnyű és strapabíró STIHL hordtáskában.