286 990,00 Ft
263 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Benzines sövénynyíró erős vágásokhoz profi felhasználók számára. Ideális park- és tájgondozáshoz. Az alacsony fordulatszámú motor nagy erőket eredményez alacsony késsebességnél. Kétoldalt köszörült kések idősebb hajtások vágásához.


A STIHL 2-MIX motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik. A STIHL antivibrációs rendszer elnyeli a motor rezgéseit, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést. A 90°-kal jobbra vagy balra forgatható többfunkciós markolat biztosítja, hogy a gép – függetlenül attól, hogy függőlegesen vagy vízszintesen vágnak vele – mindig az ergonómiailag legkedvezőbb helyzetben legyen. A fogantyúkengyel kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A leállító gombbal a motor mindig indításra kész. A rögzített vágás- és a vezetővédelem megvédi a felhasználót és a sövénynyíró késcsúcsát a munkavégzés közben. A szerszám nélkül nyitható tankzár megkönnyíti az üzemanyag betöltését.

HS 82 R, 75 cm

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR
ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS
ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS

Műszaki információk

Vágáshossz60 cm
Lökettérfogat22,7 cm³
Teljesítmény0,7 kW
Tömeg5,3 kg 1)
Hangnyomásszint94 dB(A) 2)

Szerviz és tippek