211 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kézreálló alapmodell kertekbe és gyümölcsösökbe

Könnyen kezelhető alapmodell kertek és gyümölcsösök ápolásához. A STIHL 2-MIX motor nagy teljesítményt biztosít. 1/4" PM3 fűrészlánc a pontos vágások érdekében. Az oldalsó láncfeszítéssel a lánc feszítése biztonságosan és kényelmesen elvégezhető. A STIHL ErgoStart lehetővé teszi a motor egyszerű és könnyed indítását. A kézi üzemanyagszivattyú minimálisra csökkenti a motor indításához szükséges berántások számát.


A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemek az egykezes többfunkciós fogantyún találhatók, mint pl. leállító gomb. A csőburkolat garantálja a biztos fogást a teljes fogófelületen.


A 280 cm teljes hosszal rendelkező, osztható szárnak köszönhetően a STIHL HT 56 C-E rendkívül egyszerűen szállítható és tárolható.

HT 56 C-E

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kényelmes csőburkolat
KÉNYELMES CSŐBURKOLAT
STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR
STIHL ErgoStart (E)
STIHL ERGOSTART

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz25 cm
Lökettérfogat27,2 cm³
Teljesítmény0,8 kW
Tömeg6,4 kg 1)
Hangnyomásszint91 dB(A) 2)

Szerviz és tippek