316 989,00 Ft
291 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Fordulékony motoros kapálógép hátramenettel

A STIHL MH 445 R motoros kapálógép ideális kis kertekben történő használatra vagy akár mezőgazdaságban dolgozók számára. Szűk helyeken is könnyedén manőverezhető. A STIHL MH 445 R modell hátramenettel rendelkezik, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést.


A nagy teljesítményű benzinmotornak köszönhetően a motoros kapálógéppel a kapálás kis erőfeszítéssel elvégezhető. Szükség esetén a 45 cm-es munkaszélesség egyszerűen és gyorsan 25 cm-re csökkenthető. A kompakt kialakítású gép kiegenysúlyozott súlypontja jelentősen hozzájárul a könnyed munkavégzéshez. Szűk helyeken végzett munkákhoz is ideális.  A kapálógép központi tolókarállítással rendelkezik. Alacsony rezgésszint a beépített STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.


A külön rendelhető STIHL AHV 600 kiegészítő kapatagokkal a munkaszélesség 60 cm-re növelhető. Futómű az egyszerű szállítás érdekében.

MH 445.1 R

Műszaki információk

Munkaszélesség4 cm
Kapakészlet átmérője30 cm
Tartály űrtartalma0,9 l
Meghajtás1V + 1R
MotortípusEVC 200.4 C

Szerviz és tippek