154 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Benzinmotoros mulcsozó fűnyíró gép

A 46 cm-es munkaszélességű, benzinmotoros STIHL RM 2 R mulcsozó fűnyíró gép közepes méretű füves területek hatékony nyírására és mulcsozására alkalmas. 


A STIHL RM 2 R modell erős motorja folyamatosan nagy teljesítményt nyújt, és hatékony mulcsozást tesz lehetővé. A természetes és fenntartható gyepápolás érdekében a fűnyíró nyesedéke tápanyagban gazdag trágyaként közvetlenül a gyepre hullik vissza. A kényelmes munkavégzést a tengelyenként 4 fokozatban (28-85 mm) állítható vágásmagasság-állítás és a könnyen gördülő kerekek segítik. A STIHL RM 2 R modell könnyű indítású motorral rendelkezik. Egyszerűbb szállítás a Quick-Fix gyorsrögzítőknek és a lehajtható tolókarnak köszönhetően.

RM 2 R

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

KÖNNYŰ INDÍTÁSÚ MOTOR
KÖNNYŰ INDÍTÁSÚ MOTOR
Tengelyenként állítható vágásmagasság
TENGELYENKÉNTI VÁGÁSMAGASSÁG-ÁLLÍTÁS
Mulcsozó kés
MULCSOZÓ KÉS

Műszaki információk

Füves területmax. 1500 m²
Munkaszélesség46 cm
Vágásmagasság-állítás28 - 85 mm
Vágásmagasság-állítás4 fokozatban, tengelyenként
Hajtómű--

Szerviz és tippek