281 990,00 Ft
259 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Különösen fordulékony benzinmotoros mulcsozó fűnyíró gép

A 48 cm-es munkaszélességű, kiemelkedően fordulékony STIHL RM 3 RT benzinmotoros multifűnyíró tökéletes választás nagyobb füves területek, valamint kanyargós és keskeny gyepfelületek nyírásához. A háromkerekes kivitel elforduló első kerékkel különösen alkalmas szűk helyek nyírására. A nyesedék az oldalsó kidobásnak köszönhetően a gyepre kerül. A kényelmes munkavégzést a tengelyenként (25-80 mm) állítható vágásmagasság-állítás és a könnyen gördülő kerekek segítik.


A fix sebességű kerékhajtásnak köszönhetően emelkedőn vagy egyenetlen talajon végzett nyírás is erőkímélő módon végezhető el. A puha markolat és a könnyen gördülő kerekek is a kényelmes munkavégzést segítik. A STIHL RM 3 RT modell könnyű indítású motorral rendelkezik. Egyszerűbb szállítás a Quick-Fix gyorsrögzítőknek és a lehajtható tolókarnak köszönhetően.

RM 3 RT

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Tengelyenként állítható vágásmagasság
TENGELYENKÉNTI VÁGÁSMAGASSÁG-ÁLLÍTÁS
KÖNNYŰ INDÍTÁSÚ MOTOR
KÖNNYŰ INDÍTÁSÚ MOTOR
KERÉKHAJTÁS
KERÉKHAJTÁS

Műszaki információk

Füves területmax. 2000 m²
Munkaszélesség48 cm
Vágásmagasság-állítás25 - 80 mm
Vágásmagasság-állítás5-fach (Achse, Einzelrad)
Hajtómű3,5 km/h

Szerviz és tippek