Közvetlen kiválasztás: Bakancsok

FUNCTION gumicsizma motorfűrészes munkákhoz

Fűzős szárral, fényvisszaverő csíkokkal

Általános

Gumicsizma motorfűrészes munkákhoz, alkalmi használatra. Durva profilú gumitalp kiváló lépéstompítással. A szár állítható felső része szövetből. EN ISO 17249 (korábban EN 344, EN 345), 1. vágásvédelmi osztály (20 m/s).

 Ft35 090,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

FUNCTION gumicsizma

Alapfelszereltség

  • Fényvisszaverő csíkok/ fényvisszaverő sáv Zoom
    Fényvisszaverő csíkok/ fényvisszaverő sáv

    A láthatóság fontos szerepet játszik a baleset-megelőzésben. A fényvisszaverő felületek növelik a biztonságot, és jobb láthatóságot biztosítanak még sötétben vagy az erdőben is.

  • Vágásvédelem Zoom
    Vágásvédelem

    Egyetlen védőfelszerelés sem nyújthat tökéletes védelmet a sérülések ellen. A védőruházat nem pótolhatja a biztonságos munkavégzést, ezért a munkavédelmi előírásokat és az adott motoros gép használati útmutatójában található biztonsági utasításokat, valamint balesetmegelőzési előírásokat feltétlenül be kell tartani!

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2020. 11. 04.