Közvetlen kiválasztás: Benzines sövénynyírók

HS 45

Könnyű, kezdő szintű sövénynyíró, 60 cm vágáshosszal

Általános

A STIHL HS 45 kezdő szintű sövénynyíró ideális a ház körüli sövények ápolásához. Kis súlya és egyszerű kezelhetősége hatékony munkavégzést biztosítanak. A STIHL ElastoStart és a kézi üzemanyagpumpa erőkímélő indítást tesznek lehetővé. A kétoldalas vágókések egy oldalon élezettek. A különleges kialakításnak köszönhetően a kések tökéletes vágást biztosítanak. 

A felhasználó izmai és ízületei védelme érdekében a STIHL antivibrációs rendszer minimálisra csökkenti a STIHL HS 45 benzines sövénynyíró motorrezgéseit. A fogantyún kialakított akasztófülnek köszönhetően a gép a falra akasztva tárolható.

Ft119 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

HS 45

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Vágáshossz cm 60
Teljes hossz cm 110
Lökettérfogat cm³ 27,2
Teljesítmény kW 0,75
Teljesítmény LE 1
Tömeg kg 1) 5
Hangnyomásszint dB(A) 2) 97
Zajteljesítményszint dB(A) 3) 107
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 4) 10
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 4) 9
Fogtávolság mm 30

1) Üzemanyag nélkül, kompletten
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

HS 45

Alapfelszereltség

 • Egy oldalon élezett vágókés Zoom
  Egy oldalon élezett vágókés

  A kétoldalas vágókések egy oldalon élezettek. A különleges kialakításnak köszönhetően a kések tökéletes vágást biztosítanak.

 • Kétoldalas vágókés Zoom
  Kétoldalas vágókés

  A STIHL sövénynyírói kétoldalas vágókésükkel függőleges és vízszintes vágás esetén is tökéletes munkát végeznek. Azáltal, hogy a kés mindkét oldala dolgozik, a sarkokban is optimális eredmény érhető el. Az elfordítható fogantyúnak köszönhetően bal- és jobbkezesek is használhatják.

 • Antivibrációs rendszer Zoom
  Antivibrációs rendszer

  A rezgéscsillapító gumibakok, valamint az acélrugók a minimumra csökkentik a fogantyúkra átvitt rezgéseket, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést (az ábrán egy STIHL HS 81 látható).

 • ElastoStart Zoom
  ElastoStart

  A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

 • Elektronikus gyújtás Zoom
  Elektronikus gyújtás

  A tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet. (Ld. ábra)

 • Fogantyún kialakított akasztófül Zoom
  Fogantyún kialakított akasztófül

  Házba integrált beakasztószem a falra akasztáshoz. Ezáltal a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.

 • Kézi üzemanyagpumpa Zoom
  Kézi üzemanyagpumpa

  A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. (Ábrához hasonlóan)

 • Hosszú élettartamú levegőszűrő Zoom
  Hosszú élettartamú levegőszűrő

  A könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódussú filcszűrő.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon hu 2023.05.25.