Közvetlen kiválasztás: Benzines sövénynyírók

HS 82 R

Általános

Benzines sövénynyíró erős vágásokhoz profi felhasználók számára. Ideális park- és tájgondozáshoz. Az alacsony fordulatszámú motor nagy erőket eredményez alacsony késsebességnél. Kétoldalt köszörült kések idősebb hajtások vágásához.

A STIHL 2-MIX motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik. A STIHL antivibrációs rendszer elnyeli a motor rezgéseit, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést. A 90°-kal jobbra vagy balra forgatható többfunkciós markolat biztosítja, hogy a gép – függetlenül attól, hogy függőlegesen vagy vízszintesen vágnak vele – mindig az ergonómiailag legkedvezőbb helyzetben legyen. A fogantyúkengyel kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A leállító gombbal a motor mindig indításra kész. A rögzített vágás- és a vezetővédelem megvédi a felhasználót és a sövénynyíró késcsúcsát a munkavégzés közben. A szerszám nélkül nyitható tankzár megkönnyíti az üzemanyag betöltését.

Ft286 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

HS 82 R, 60 cm

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Vágáshossz cm 60
Teljes hossz cm 120
Lökettérfogat cm³ 22,7
Teljesítmény kW 0,7
Teljesítmény LE 1
Tömeg kg 1) 5,3
Hangnyomásszint dB(A) 2) 94
Zajteljesítményszint dB(A) 3) 107
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 4) 2,7
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 4) 3,1
Fogtávolság mm 38

1) Üzemanyag nélkül, kompletten
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

HS 82 R, 60 cm

Alapfelszereltség

 • Antivibrációs rendszer Zoom
  Antivibrációs rendszer

  A rezgéscsillapító gumibakok, valamint az acélrugók a minimumra csökkentik a fogantyúkra átvitt rezgéseket, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést (az ábrán egy STIHL HS 81 látható).

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  A STIHL új 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.

 • Elektronikus gyújtás Zoom
  Elektronikus gyújtás

  A tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet. (Ld. ábra)

 • Forgatható többfunkciós markolat Zoom
  Forgatható többfunkciós markolat

  A multifunkciós fogantyú balra és jobbra is 90°-kal elforgatható. Ezáltal a gép – függetlenül attól, hogy függőlegesen vagy vízszintesen vágnak vele – mindig az ergonómiailag legkedvezőbb helyzetben lesz. A sövénynyírók ennek köszönhetően bal- és jobbkezesek számára is univerzálisan használhatók. A képen a HS 81 R/T változat látható.

 • Kézi üzemanyagpumpa Zoom
  Kézi üzemanyagpumpa

  A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. (Ábrához hasonlóan)

 • R jelű kivitel Zoom
  R jelű kivitel

  A sövénynyírók R változatával vastagabb, erősebb ágak vághatók. Ezek a berendezések nagy fogtávolságú és késmagasságú késgeometriával rendelkeznek. A hajtásáttétel nagy vágási erőt biztosít. Az R változatok így elsősorban vastagabb ágak nagy mennyiségű visszavágására alkalmasak, de ezzel a változattal a formázási munkák is gyorsabban és könnyebben végezhetők.

 • Hosszú élettartamú levegőszűrő Zoom
  Hosszú élettartamú levegőszűrő

  A könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódussú filcszűrő.

 • Fogantyún kialakított akasztófül Zoom
  Fogantyún kialakított akasztófül

  Házba integrált beakasztószem a falra akasztáshoz. Ezáltal a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások