Közvetlen kiválasztás: Magassági ágnyesők

HT 56 C-E

Kézreálló alapmodell kertekbe és gyümölcsösökbe

Általános

Könnyen kezelhető alapmodell kertek és gyümölcsösök ápolásához. A STIHL 2-MIX motor nagy teljesítményt biztosít. 1/4" PM3 fűrészlánc a pontos vágások érdekében. Az oldalsó láncfeszítéssel a lánc feszítése biztonságosan és kényelmesen elvégezhető. A STIHL ErgoStart lehetővé teszi a motor egyszerű és könnyed indítását. A kézi üzemanyagszivattyú minimálisra csökkenti a motor indításához szükséges berántások számát.

A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemek az egykezes többfunkciós fogantyún találhatók, mint pl. leállító gomb. A csőburkolat garantálja a biztos fogást a teljes fogófelületen.

A 280 cm teljes hosszal rendelkező, osztható szárnak köszönhetően a STIHL HT 56 C-E rendkívül egyszerűen szállítható és tárolható.

Ft194 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

HT 56 C-E

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Lökettérfogat cm³ 27,2
Teljesítmény kW 0,8
Teljesítmény LE 1,1
Tömeg kg 1) 6,4
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 106
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 3) 5,2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 3) 4,9
Teljes hossz (minimum) cm 4) 280
Teljes hossz (maximum) cm 4) 280

1) Üzemanyag, vezetőlemez és lánc nélkül
2) K tényező a 2006/42/EK = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
4) Vezetőlemezzel

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

HT 56 C-E

Alapfelszereltség

 • Kényelmes csőburkolat Zoom
  Kényelmes csőburkolat

  Garantálja a biztos fogást a teljes fogófelületen.

 • Szállítási pozíció Zoom
  Szállítási pozíció

  A kés a gép szállításához a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajlítható és rögzíthető, így az helytakarékosan szállítható és tárolható.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

 • STIHL ErgoStart (FT) Zoom
  STIHL ErgoStart (FT)

  A forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezkedő acélrugó kiegyenlíti az erőkifejtést, így az a berántókötélen alig érezhető. Az eredmény: a hagyományos indítóberendezésekhez képest a STIHL ErgoStart az erőráfordítást a felére csökkenti, és kb. kétharmadával lassabb indítási sebességet hagy.

 • Többfunkciós fogantyú Zoom
  Többfunkciós fogantyú

  A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemek a fogantyún találhatók. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad.

 • Szétszerelhető szár Zoom
  Szétszerelhető szár

  A HT 56 C-E szára szétszerelhető, a könnyebb szállítás és tárolás érdekében.

 • Kézi üzemanyagpumpa Zoom
  Kézi üzemanyagpumpa

  A pót üzemanyag-szivattyú helytakarékosan a karburátorba van beépítve, és az indítás előtt egy hüvelykujjnyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ennek köszönhetően a motor akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható.

 • Leállító gomb Zoom
  Leállító gomb

  Nem szükséges a leállító gomb ellenőrzése újraindításkor, a gép mindig indításra kész állapotban van. A gomb a leállítást követően automatikusan kezdőpozícióba vált.

 • Védőszemüveg Zoom
  Védőszemüveg

  Az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé. (Ábrához hasonló)

 • Oldalsó láncfeszítés Zoom
  Oldalsó láncfeszítés

  A lánc egyszerű és biztonságos feszítéséhez.

 • Szerszám nélküli tankelzáró Zoom
  Szerszám nélküli tankelzáró

  A kényelmes és gyors utántöltéshez.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások