Közvetlen kiválasztás: Fűnyíró traktorok

RT 6112 ZL

Fűnyíró traktor tempomattal

Általános

A nagy teljesítményű STIHL RT 6112 ZL fűnyíró traktor akár 8.000 m2 nagyságú füves terület nyírására is alkalmas. A 110 cm-es munkaszélesség mellett a szinkron nyírószerkezet is hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. A központi vágásmagasság-állítással a vágásmagasság beállítása több fokozatban (30-100 mm) lehetséges. Az elektromágneses késkuplung segítségével a nyírószerkezet kései a műszerfalon elhelyezett kapcsolóval könnyedén ki- és bekapcsolhatók. Az előre- és hátramenet kapcsolása a kormány melletti karral történik, így csak egy hagyományos gázpedált kell kezelni.

A STIHL RT 6112 ZL modell a még kényelmesebb munkavégzés érdekében automatikus sebességtartó funkcióval is rendelkezik, amely egy gombnyomással aktiválható. A 350 literes fűgyűjtő kosár egy mozdulattal, a vezetőülésben ülve, kényelmesen kiüríthető. 

A napfényben is leolvasható LCD kijelzőn a fűnyíró traktor valamennyi fontos információja leolvasható, beleértve az üzemórát, a fűgyűjtő kosár telítettségét, az üzemanyagtartály és az olajnyomás szintjét. A rugózott vezetőülés magassága szerszám nélkül, szinte minden testmagassághoz beállítható.

A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RT 6112 ZL fűnyíró traktor mulcsozásra is használható.

Ft2 370 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

RT 6112 ZL

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Munkaszélesség cm 110
Vágásmagasság mm 30-110
Fűgyűjtő kosár l 350
Benzintartály térfogata l 9
Motortípus LC2P76F
Lökettérfogat cm³ 635

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

RT 6112 ZL

Alapfelszereltség

 • Elektromágneses késkuplung Zoom
  Elektromágneses késkuplung

  A nyírószerkezet kései a műszerfalon elhelyezett kapcsolóval könnyedén ki- és bekapcsolhatók.

 • Sebességtartó (Tempomat) Zoom
  Sebességtartó (Tempomat)

  A még kényelmesebb munkavégzés érdekében az automatikus sebességtartó funkció egy gombnyomással aktiválható.

 • LCD kijelző Zoom
  LCD kijelző

  A nagy kontrasztú LCD kijelzőn a fűnyíró traktor valamennyi fontos információja leolvasható, beleértve az üzemórát, a fűgyűjtő kosár telítettségét, az üzemanyagtartály és az olajnyomás szintjét, stb.

 • Szinkron nyírószerkezet Zoom
  Szinkron nyírószerkezet

  Az egymáshoz képest 90°-ban elhelyezett kések optimális adagolást tesznek lehetővé a fűgyűjtő kosár felé a tökéletes vágási kép elérése érdekében.

 • Központi vágásmagasság-állítás Zoom
  Központi vágásmagasság-állítás

  A vágási magasság beállítása 8 fokozatban, a vezetőülés mellett elhelyezett kar mozgatásával lehetséges.

 • Állítható magasságú, rugózott vezetőülés Zoom
  Állítható magasságú, rugózott vezetőülés

  Az ülés magassága szerszám nélkül, szinte minden testmagassághoz beállítható.

 • Gyűjtő-terelő rendszer Zoom
  Gyűjtő-terelő rendszer

  A precíz szegélynyírás érdekében a vágóasztal speciális fülekkel rendelkezik, amelyek a szélső fűszálakat is a kések alá hajtják.

 • Fűgyűjtő kosár Zoom
  Fűgyűjtő kosár

  Az ívelt formájú fűgyűjtő kosár egy mozdulattal, a vezetőülésben ülve, kényelmesen kiüríthető. Az átgondolt formatervének köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű.

 • Irányváltó rendszer Zoom
  Irányváltó rendszer

  Az előre- és hátramenet kapcsolása a kormány melletti karral történik, így csak egy hagyományos gázpedált kell kezelni. A külön fékpedál megnyomásával a traktor azonnal leáll.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon cs / hu / pl / ru 2023. 12. 07.
manual icon International 2023. 04. 17.