Közvetlen kiválasztás: Védősisakok

ADVANCE X-Vent fejvédő sisak

Ideális egyensúly, kiváló fényáteresztés

Általános

A professzionális használatra tervezett STIHL ADVANCE X-Vent sisak optimális súlyelosztású és ezáltal kényelmes viseletet jelent. A rugóacél rács fényáteresztő képessége 75-80%, így még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is jó látást bizosít. A sisak tetején található szellőzőnyílások a megfelelő szellőzést teszik lehetővé. A hatpontos belső kialakítással a sisak egy kézzel a fejformához igazítható.

Külön rendelhető tartozékként a sisakhoz illő esővédelem, beépített védőszemüveg, arcvédelem-hosszabbító és állpánt kapható.

 • Sisakhéj anyaga: ABS
 • Fejpánt anyaga: Funkcionális anyag
 • Szabvány: EN 352, EN 397, EN 1731
 • Hallásvédelem: SNR 30 (H: 34, M: 27, L: 19)

Ft53 490,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

ADVANCE X-Vent

Alapfelszereltség

 • Műanyag védőrács/-rendszer Zoom
  Műanyag védőrács/-rendszer

  A leggyakoribb arcvédő. Rugalmas műanyag háló, ami csökkenti a törés veszélyét, és hosszabb élettartamot biztosít. Átlagos fényáteresztő képesség. Kérjük, vegyék figyelembe: az arcvédő nem helyettesítheti a szemvédelmet (védőszemüveget). (Szimbolikus kép)

 • Rugóacél védőrács Zoom
  Rugóacél védőrács

  Magasan a legjobb fényáteresztési értékek. Rendkívül erős háló, méhsejt alakú struktúrával. Kevesebb optikai irritáció. Rozsdamentes rugóacélból. Kérjük, vegyék figyelembe: az arcvédő nem helyettesítheti a szemvédelmet (védőszemüveget).

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2021. 04. 16.