Közvetlen kiválasztás: Védősisakok

ADVANCE X-Vent BT sisak

Improved communication, excellent balance and high light transmission

Általános

A professzionális használatra tervezett STIHL ADVANCE X-Vent BT sisak optimális súlyelosztású és ezáltal kényelmes viseletet jelent. A rugóacél rács fényáteresztő képessége 75-80%, így még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is jó látást bizosít. A sisak tetején található szellőzőnyílások a megfelelő szellőzést teszik lehetővé. A hatpontos belső kialakítással a sisak egy kézzel a fejformához igazítható. Keskeny kialakítású, egyénileg szabályozható fülvédővel és Bluetooth® kapcsolattal (BT).

Külön rendelhető tartozékként a sisakhoz illő esővédelem, beépített védőszemüveg, arcvédelem-hosszabbító és állpánt kapható.

 • Sisakhéj anyaga: ABS
 • Fejpánt anyaga: Funkcionális anyag
 • Szabvány: EN 352, EN 397, EN 1731
 • Hallásvédelem: SNR 27 (H: 31, M: 24, L: 18)

Ft79 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

ADVANCE X-Vent BT sisak

Alapfelszereltség

 • Rugóacél védőrács Zoom
  Rugóacél védőrács

  Magasan a legjobb fényáteresztési értékek. Rendkívül erős háló, méhsejt alakú struktúrával. Kevesebb optikai irritáció. Rozsdamentes rugóacélból. Kérjük, vegyék figyelembe: az arcvédő nem helyettesítheti a szemvédelmet (védőszemüveget).

 • Napellenző Zoom
  Napellenző

  A felülről érkező erős fényben végzett munkát kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi. Megóvja a védőlapot a hóval és a nedvességgel szemben, ezáltal csökkenti az optikai irritációkat is.

 • Sisak szellőzés Zoom
  Sisak szellőzés

  A hőkamerás képen az alapkivitelű szellőzéssel rendelkező fejvédő előnyei láthatók (jobb oldali ábra). A hőmérséklet 2-3 fokkal, a páratartalom pedig 50%-kal csökken.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2020. 02. 13.
manual icon International 2021. 04. 16.