Közvetlen kiválasztás: Védősisakok

ADVANCE X-Vent BT sisak

ADVANCE X-Vent Sound helmet set: Improved communication, excellent balance and high light transmission

Általános

Optimális súlyelosztású sisak keskeny kialakítású, egyénileg szabályozható fülvédővel és Bluetooth® kapcsolattal (BT). Egyszerű fejméret-szabályozás, szellőző nyílások, rugóacél rács, nagyon magas fényáteresztő képesség (75-80%). Fényvisszaverő matricák. EN 352, EN 397 és az EN 1731 szabványoknak megfelel.

Ft79 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

ADVANCE X-Vent BT sisak

Alapfelszereltség

 • Rugóacél védőrács Zoom
  Rugóacél védőrács

  Magasan a legjobb fényáteresztési értékek. Rendkívül erős háló, méhsejt alakú struktúrával. Kevesebb optikai irritáció. Rozsdamentes rugóacélból. Kérjük, vegyék figyelembe: az arcvédő nem helyettesítheti a szemvédelmet (védőszemüveget).

 • Napellenző Zoom
  Napellenző

  A felülről érkező erős fényben végzett munkát kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi. Megóvja a védőlapot a hóval és a nedvességgel szemben, ezáltal csökkenti az optikai irritációkat is.

 • Sisak szellőzés Zoom
  Sisak szellőzés

  A hőkamerás képen az alapkivitelű szellőzéssel rendelkező fejvédő előnyei láthatók (jobb oldali ábra). A hőmérséklet 2-3 fokkal, a páratartalom pedig 50%-kal csökken.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2020.02.13.
manual icon International 2021.04.16.