Egy remek csapat az Ön szolgálatában

Hivatalos STIHL szakkereskedők

Hivatalos STIHL szakkereskedők

A jó szolgáltatás mindig személyre szabott. Ezért fontos, hogy STIHL terméket kizárólag jól képzett hivatalos STIHL szakkereskedőtől szerezhet be. Ők eltudják Önt látni hasznos tanácsokkal és biztosítani tudják az Ön számára a professzionális szervizhátteret és a teljes ügyfélszolgálatot.

A hivatalos STIHL szakkereskedőknél jó kezekben van! Segítenek a feladat igényeihez mérten az optimális gép kiválasztásában, hasznos tanácsokat adnak a megfelelő használathoz és biztosítják a profi szervizhátteret. Így biztos lehet benne, hogy a eszközét folyamatosan örömmel használhassa.

Hozzáértő szaktanácsadás

Az erdőben történő profi felhasználástól a kertben folytatott kisebb tevékenységekig minden feladathoz megtalálható az optimális gép a STIHL szakkereskedésekben. Az Ön STIHL kereskedője természetesen tippekkel és tanácsokkal is szolgál a gép biztonságos és szakszerű használatára vonatkozóan. Forduljon bármilyen kérdésével a STIHL szakkereskedőkhöz, akik mindenben készséggel segítenek.

Ismerd meg a gépedet! - a helyes út

Azt szeretnénk, ha hosszú ideig lelné örömét a STIHL termékekben. Ezért a STIHL szakkereskedők minden gépet beüzemelve adnak át a vásárláskor, továbbá hasznos és praktikus tippeket adnak a gazdaságos használattal és a termék hosszú élettartamával kapcsolatban.

Szakszerű ügyfélszolgálat

A STIHL minőség mára szinte szállóigévé vált. Ezért ügyfeleink gépüktől a legnagyobb fokú megbízhatóságot és a leghosszabb élettartamot várják el, rendkívüli igénybevétel esetén is. Szakszerű karbantartás nélkül ez nem lehetséges. A szakkereskedők gondoskodnak arról, hogy ügyfeleink sok éven át örömüket leljék gépükben.

Eredeti alkatrészek és tartozékok

A STIHL eszközöket maximális megbízhatóság jellemzi még a legmostohább körülmények között is. Ha mégis valami probléma lenne az Ön gépével, a STIHL szakkereskedők eredeti alkatrészek beépítésével segítenek újra  maximalizálni a teljesítményt, a biztonságot és az élettartamot.