Egy remek csapat az Ön szolgálatában

Hivatalos STIHL és VIKING szakkereskedők

Hivatalos STIHL és VIKING szakkereskedők A jó szolgáltatás mindig személyre szabott. Ezért fontos, hogy STIHL és VIKING terméket kizárólag jól képzett hivatalos STIHL és VIKING szakkereskedőtől szerezhet be. Ők eltudják Önt látni hasznos tanácsokkal és biztosítani tudják az Ön számára a professzionális szervizhátteret és a teljes ügyfélszolgálatot.

A hivatalos STIHL és VIKING szakkereskedőknél jó kezekben van! Segítenek a feladat igényeihez mérten az optimális gép kiválasztásában, hasznos tanácsokat adnak a megfelelő használathoz és biztosítják a profi szervizhátteret. Így biztos lehet benne, hogy a eszközét folyamatosan örömmel használhassa.

Hozzáértő szaktanácsadás

Az erdőben történő profi felhasználástól a kertben folytatott kisebb tevékenységekig minden feladathoz megtalálható az optimális gép a STIHL és VIKING szakkereskedésekben. Az Ön STIHL kereskedője természetesen tippekkel és tanácsokkal is szolgál a gép biztonságos és szakszerű használatára vonatkozóan. Forduljon bármilyen kérdésével a STIHL szakkereskedőkhöz, akik mindenben készséggel segítenek.

Ismerd meg a gépedet! - a helyes út

Azt szeretnénk, ha hosszú ideig lelné örömét a STIHL és VIKING termékekben. Ezért a STIHL és VIKING szakkereskedők minden gépet beüzemelve adnak át a vásárláskor, továbbá hasznos és praktikus tippeket adnak a gazdaságos használattal és a termék hosszú élettartamával kapcsolatban.

Szakszerű ügyfélszolgálat

A STIHL minőség mára szinte szállóigévé vált. Ezért ügyfeleink gépüktől a legnagyobb fokú megbízhatóságot és a leghosszabb élettartamot várják el, rendkívüli igénybevétel esetén is. Szakszerű karbantartás nélkül ez nem lehetséges. A szakkereskedők gondoskodnak arról, hogy ügyfeleink sok éven át örömüket leljék gépükben.

Eredeti alkatrészek és tartozékok

A STIHL eszközöket maximális megbízhatóság jellemzi még a legmostohább körülmények között is. Ha mégis valami probléma lenne az Ön gépével, a STIHL szakkereskedők eredeti alkatrészek beépítésével segítenek újra  maximalizálni a teljesítményt, a biztonságot és az élettartamot.