263 990,00 Ft
242 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű, magas sövényvágó profik számára

A STIHL HL 92 C-E benzinmotoros sövénynyírót professzionális és alkalomszerű használatra tervezték. Hosszú szárának köszönhetően a gép nagy hatótávolsággal rendelkezik, így a magas és széles sövények nyírása is könnyen és hatékonyan elvégezhető.

A HL 92 C-E sövénynyíró erős és gazdaságos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. Könnyű indítás a STIHL ErgoStartnak köszönhetően. A STIHL ECOSPEED részterhelés funkcióval a motor fordulatszáma közvetlenül a többfunkciós fogantyún korlátozható. Hosszabb munkáknál a teljesítmény egyénileg szabályozható.

A könnyű, magnézium hajtómű kényelmes kezelhetőséget tesz lehetővé. A motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún találhatók. A két oldalon csiszolt késekkel még a vastagabb ágak is könnyedén lenyírhatók. Körfogantyú a biztos fogás érdekében. Az összesen 145°-ban elfordítható penge ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé a különböző vágásoknál. A gyorsállító rendszerrel a kés az adott feladathoz egyszerűen és gyorsan beállítható, valamint a szállításhoz a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható.

A STIHL HL 92 C-E benzinmotoros sövénynyíró 50 cm-es vágáshosszal rendelkezik, teljes hossza 232 cm.

HL 92 C-E

Felszerelés és funkciók

STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR
STIHL ECOSPEED
STIHL ECOSPEED
Kétoldalon élezett kések
KÉTOLDALT KÖSZÖRÜLT KÉSEK

Műszaki információk

Vágáshossz50 cm
Lökettérfogat24,1 cm³
Teljesítmény0,9 kW
Tömeg5,9 kg
Hangnyomásszint91 dB(A) 1)

Szerviz és tippek