7 390,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Gyors és kímélő ápolás

A Care & Clean tisztító készlet ideális választás az iMOW® robotfűnyírók és a STIHL fűnyíró gépek hatékony tisztításához. A burkolat, a nyírószerkezet és az iMOW® dokkoló állomás rendszeres karbantartása hozzájárul a gépek hosszú élettartamához és kiemelkedő teljesítményéhez.

A STIHL Care & Clean tisztító készlet tartalma:

  • STIHL Multiclean, 500 ml
  • Tisztító kefe kaparóval
  • Mikroszálas törlőkendő (szürke)

A STIHL Multiclean egy speciálisan kifejlesztett, kíméletes univerzális tisztítószer műanyag, fém, gumi és lakkozott felületek gyors és hatékony tisztítására. NTA-mentes, pH-semleges, még a makacs szennyeződéseket is könnyedén és kíméletesen eltávolítja. Így hatékonyan távolítja el a szerves szennyeződéseket, mint például a növényi maradványokat és a fűfélék okozta foltokat. A STIHL tisztító kefe a durvább szennyeződések eltávolítására ideális. A nyírószerkezet tisztításához közvetlenül fújjuk rá a STIHL Multiclean tisztítószert. A burkolat és a dokkoló állomás tisztításához a tisztítószerrel befújt mikroszálas törlőkendő használatát javasojuk. A fellazult szennyeződéseket és a tisztítószer maradványait ezután egyszerűen eltávolíthatja egy nedves törlőkendővel.

A tisztításhoz védőkesztyű viselése ajánlott.

Összetevők a mosó- és tisztítószerekre vonatkozó rendelet szerint:

Multispray

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Ez a hivatkozás táblázatokat tartalmaz az INCI-nevek, az Európai Gyógyszerkönyv nevei és a CAS-számok közötti megfelelésről.

Szerviz és tippek