8 291,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Tisztító- és ápoló készlet a STIHL szegélynyírókhoz és kaszákhoz

A STIHL Care & Clean FS tisztító készlet ideális a STIHL szegélynyírók és kaszák gyors és egyszerű tisztításához és ápolásához. Ez hozzájárul a gépek hosszú élettartamához.

A készlet használatával hatékonyan eltávolíthatjuk a szennyeződéseket a gépekről. A kopás minimalizálása érdekében rendszeresen kenje be a hajtóművet is. A szegélynyírók és kaszák tisztításakor és ápolásakor védőkesztyű viselése ajánlott.

A STIHL Care & Clean FS tisztító készlet tartalma:

  • Varioclean, 500 ml: A speciális tisztítószer hatékonyan távolítja el a szerves szennyeződéseket, mint pl. bioolajmaradványokat a láncfűrészekről, vezetőlemezekről, késekről és a burkolatokról. A Variocleannel feloldott szennyeződések ezután vízzel letörölhetők.
  • STIHL Multispray, 400 ml: Az áttetsző, illatmentes Multispray korrózióvédelemre, kontaktsprayként és behatoló olajként használható.
  • Superlub FS, 80 g: Nagy teljesítményű hajtómű zsír valamennyi STIHL szegélynyíróhoz és kaszához.

Összetevők a mosó- és tisztítószerekre vonatkozó rendelet szerint:

Varioclean

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT

Multispray

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Ez a hivatkozás táblázatokat tartalmaz az INCI-nevek, az Európai Gyógyszerkönyv nevei és a CAS-számok közötti megfelelésről.

Szerviz és tippek