Motoros kapálógép tartozékok

FilterIconSzűrés

A keresésére nincs találat.

Ennek oka elírás lehet. Vagy próbáljon meg egy másik keresési kifejezést.

Tartozékok


HATÉKONYABB MUNKAVÉGZÉS


A STIHL motoros kapálógépek külön rendelhető tartozékaival a gépek még jobban alkalmazkodnak a speciális talajviszonyokhoz, és így megkönnyítik a munkát.




KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK 


A szilárd talajréteg kapálásához elengedhetetlen a megfelelő szerszám. A gépekhez illő praktikus tartozékok még sokoldalúbbá teszik a STIHL motoros kapálógépeket. A kiegészítők alkalmszerű és professzionális használatra egyaránt alkalmasak. 


BARÁZDÁK KIALAKÍTÁSA


A töltögető eke különösen hasznos kiegészítő a zöldségtermesztők számára. Precíz barázdák kialakítására alkalmas, például burgonya, kukorica, póréhagyma vagy saláta számára. Öntözőcsatornák kiépítéséhez is használható. Köves terepen és gyakori használatra is alkamas. 


PÓTSÚLYOK


Különösen nehéz vagy nagyon kemény talaj esetén a kapáláshoz szükség lehet a kapagépre szerelhető pótsúlyokra. A súlyok erőkímélőbb és hatékonyabb munkavégzést biztosítanak és egyszerűen felszerelhetők.


JÓL KAPASZKODÓ KEREKEK


Emelkedőn vagy nehezebb terep kapálásához nagy segítséget nyújt a vaskerék készlet. A vaskerekek speciális profiljának köszönhetően a kapálógép még a nehéz tereppel is könnyedén megbirkózik.