Magassági ágnyeső tartozékok

FilterIconSzűrés

Felhasználói csoport
1 A 1 TERMÉKBŐL

Tartozékok


KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK A MÉG NAGYOBB KÉNYELEMÉRT


Nagyobb hatótávolság, maximális ergonómia: A magassági ágnyesők külön rendelhető tartozékaival egyszerűbbek és erőkímélőbbek a ritkítási és nyesési munkák. 




JÓL ÁTGONDOLT TARTOZÉKOK


A STIHL akkumulátoros, elektromos és benzines magassági ágnyesők ideálisak gyümölcsfák nyeséséhez, bozótosok ritkításához vagy akár professzionális faápoláshoz. A praktikus tartozékokkal a vastag ágak, vékony gallyak és sűrű bokrok nyírása még hatékonyabban elvégezhető.


BIZTONSÁG ÉS ÁPOLÁS


A magassági ágnyeső használatakor a kezelési útmutatóban meghatározott egyéni védőfelszerelés viselését javasoljuk. A gép megfelelő ápolása elengedhetetlen a megbízható működéshez. Kínálatunkban az ehhez szükséges motor- és lánckenőolajok is megtalálhatók. 


ERGONOMIKUS MUNKAVÉGZÉS


A magassági ágnyesővel végzett hosszabb munka nagy erőkifejtés igényel. A hosszabb ideig tartó munkáknál nagy segítséget nyújt a felhasználó testmagasságához igazítható RTS háti hevederrendszer, amely egyenletesen osztja el a gép súlyát az egész testre, így erőkímélő és ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé.


NAGYOBB RUGALMASSÁG


Az opcionális tartóláb megvédi az akkumulátoros magassági ágnyeső akkumulátorát a talajjal való érintkezéstől. A szárhosszabbító megnöveli a gép hatótávolságát. A hajlított szöghajtómű segítségével a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén elvégezhető a nyesés. 


AKKUMULÁTOROS MAGASSÁGI ÁGNYESŐK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


A kibocsátásmentes, nagy teljesítményű akkumulátoros magassági ágnyesőkhöz nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorok, töltők, tartórendszerek és akkumulátor tárolók széles választéka kapható.