Porszívók

Tartozékok


STIHL SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ A HÁZ KÖRÜLI TERÜLETEK HATÉKONY TISZTÍTÁSÁRA


Kiváló választás műhelyekben, lakásokban és ipari tevékenységeknél. A STIHL nagy teljesítményű száraz-nedves porszívójával gyorsan, alaposan és egyetlen gombnyomással megoldhatja a takarítási feladatokat.




TÖKÉLETES TISZTASÁG: STIHL SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ


A STIHL száraz-nedves porszívók hatékony tisztítást biztosítanak, tiszta és higiénikus padlót varázsolnak pillanatok alatt. Gépeink univerzálisan használhatók száraz és nedves szennyeződések eltávolításához. 


Raktárterületek, csarnokok vagy akár laboratóriumok takarításához elengedhetetlen a megfelelő tisztítógép. A durvább szennyeződések és a por száraz porszívóval könnyedén eltávolíthatók, de a kiömlött folyadékok vagy egyéb nedves szennyeződések esetén speciális gép szükséges. A STIHL száraz-nedves porszívóval ezek eltávolítását egy lépésben elvégezheti és pillanatok alatt tiszta padlót varázsolhat. 


PORSZÍVÓK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


A STIHL porszívók nagy teljesítményűek és számos tisztítási feladatra alkalmasak. A külön rendelhető tartozékok még sokoldalúbbá és a legkülönfélébb felhasználási területekre alkalmazhatóvá teszik a gépeket. Speciális szívófejek, szívócsövek és hosszabbítócsövek is szerepelnek kínálatunkban.