164 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű, kompakt kialakítású lombfúvó

A mindössze 4,4 kg tömegű STIHL BG 86 kényelmesen és sokoldalúan használható benzinmotoros fúvógép. Háztulajdonosok, házmesterek és kertészek számára. Nagy felületek lombtól és levágott fűtől történő megtisztítására alkalmas. Kerek fúvócsővel vagy a talajközeli munkákhoz ideális lapos fúvócsővel használható. A HD2-szűrőnek köszönhetően poros környezetben történő munkavégzésre is alkalmas.


A STIHL 2-MIX motor gondoskodik a lombfúvó nagy teljesítményéről és kiemelkedő hatékonyságáról. A STIHL ElastoStart erőkímélő indítást tesz lehetővé. A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemek az egykezes többfunkciós fogantyún találhatók, mint pl. leállító gomb. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.

BG 86

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
Rögzíthető gázbillentyű leállítógombbal
RÖGZÍTHETŐ GÁZKAR LEÁLLÍTÓ GOMBBAL
STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR

Műszaki információk

Lökettérfogat27,2 cm³
Tömeg4,4 kg
Fúvóerő15 N 1)
Fúvóerő15 N
Anyag76 m/s

Szerviz és tippek