232 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Rendkívül erős 4-MIX motoros kombigép, körfogantyúval

A STIHL KM 131 R benzines kombimotorral a nagy igénybevételű professzionális munkák is könnyedén elvégezhetők. A STIHL 4-MIX® motor kiemelkedő húzóerejével és nagy nyomatékával hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A nagyobb üzemanyagtartály lehetőséget ad hosszabb munkák megszakítás nélküli elvégzésére.


A dekompressziós rendszerrel és a kézi üzemanyagpumpával a kombimotor könynedén, nagyobb erőkifejtés nélkül beindítható. A többfunkciós markolat egyszerű kezelhetőséget biztosít. A gép leállítása a leállító gombbal lehetséges. A praktikus körfogantyú lépéshatárolóval a szűk helyeken történő munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrő papírszűrője hosszú élettartamú és könnyen hozzáférhető. A kényelmes munkavégzést a STIHL antivibrációs rendszer teszi lehetővé, amely az izmok és ízületek védelme érdekében tompítja a rezgéseket. A kényelmesen párnázott vállheveder megkönnyíti a munkát, különösen a tartós igénybevétel során.


A praktikus gyorscsatlakozó a kombiszerszámok gyors és egyszerű behelyezését teszi lehetővé. A kombiszerszámok cseréjéhez egyéb szerszám használata nem szükséges.


 

KM 131 R

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kézi üzemanyagpumpa
KÉZI ÜZEMANYAGPUMPA
Decompression system
AUTOMATIKUS DEKOMPRESSZIÓS RENDSZER
Hosszú élettartamú légszűrő
HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ LÉGSZŰRŐ

Műszaki információk

Lökettérfogat36,3 cm³
Teljesítmény1,4 kW
Tömeg4,4 kg
Hossz a csatlakozóig94 cm
CO2845 g/kWh

Szerviz és tippek