Többféle eszköz - egy akkumulátor

Akkumulátoros gépcsalád

Lots of power tools – one battery

Egy új termékcsalád: Az akkumulátoros sövénynyírók már a 2009. év tavaszi bevezetésükkor nagy sikert arattak. A kert- és tájépítők most már négy további Lítiumion technológiára épülő termékkel könnyíthetik meg napi munkájukat, különösen a zajérzékeny területeken. Az új akkus termékek - egy lombfúvó, kétféle szegélynyíró, egy motorfűrész és egy fűnyíró - sok előnyt rejtenek magukban: csendesek, nincs károsanyag kibocsátásuk, nem kell hozzájuk áram és korlátozás nélküli mozgást tesznek lehetővé. Különösen praktikusak: a rendkívül innovatív moduláris rendszernek hála, a három különböző kapacitású 36 V-os akkumulátor, a kétfajta töltő kompatibilis az összes akkus STIHL eszközzel. Tiszták, innovatívak, egyediek - ez a STIHL.

Keresse most a szakkereskedésekben:

MSA cordless chain saw

MSA akkumulátoros motorfűrész

Az első STIHL akkumulátoros fűrész - mely egyesíti a fűrészek terén meglévő szakértelmünket, több évtizedes tapasztalatunkat és a lítiumion technológia előnyeit.

HSA cordless hedge trimmers

HSA akkumulátoros sövénynyíró

A kertépítők megbízhatnak a STIHL akkumulátoros sövénynyíró erejében.

FSA cordless brushcutter

FSA akkumulátoros szegélynyíró

Az új, erős akkus STIHL szegélynyíróval öröm dolgozni, és nem csak a szomszéd füle miatt: a kertészek gyorsan, kábel nélkül, rendkívül halkan végezhetik a munkájukat.
BGA cordless blower

BGA akkumulátoros fúvógép

Az új BGA 85 lombfúvó magsara teszi a mércét. Sokkal halkabb a hagyományos gépeknél, ráadásul kábel és benzinszag nélkül.