666 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Lökettérfogat98 cm³
Teljesítmény5 kW
Tömeg12,7 kg
Hangnyomásszint101 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint114 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Rendkívül erős vágótárcsás gép (400 mm)

Ha a vágandó anyag jellege és vastagsága különösen nagy motorteljesítményt igényel, akkor a 400 mm-es vágótárcsával rendelkező STIHL TS 800 vágótárcsás gép a megfelelő választás. A nagy teljesítményű 2-MIX motoros gép professzionális használatra, beton, kő, aszfalt, szerkezeti acél és csövek vágására alkalmas. Max vágásmélység: 145 mm. Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról. Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.


STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

TS 800

Szerviz és tippek