666 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Rendkívül erős vágótárcsás gép (400 mm)

Ha a vágandó anyag jellege és vastagsága különösen nagy motorteljesítményt igényel, akkor a 400 mm-es vágótárcsával rendelkező STIHL TS 800 vágótárcsás gép a megfelelő választás. A nagy teljesítményű 2-MIX motoros gép professzionális használatra, beton, kő, aszfalt, szerkezeti acél és csövek vágására alkalmas. Max vágásmélység: 145 mm. Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról. Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.

STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

TS 800

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Félautomata szíjfeszítés
Félautomata szíjfeszítés
Antivibrációs rendszer
Antivibrációs rendszer
Dekompressziós szelep
Dekompressziós szelep

Műszaki információk

Lökettérfogat98,5 cm³
Tömeg12,70 kg 1)
Teljesítmény5 kW
Teljesítmény6,8 LE
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)

Szerviz és tippek