616 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Rendkívül erős vágótárcsás gép (350 mm)

A professzionális használatra tervezett, nagy teljesítményű STIHL TS 700 benzinmotoros vágótárcsás gép 350 mm-es műgyanta vágótárcsával rendelkezik. Az erőteljes STIHL 2-MIX motorral garantálja a nagy teljesítményt ott, ahol a vágandó anyag jellege és vastagsága ezt igényli. Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról. Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.


A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében. Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.


A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Félautomata szíjfeszítés
Félautomata szíjfeszítés
Antivibrációs rendszer
Antivibrációs rendszer
Dekompressziós szelep
Dekompressziós szelep

Műszaki információk

Lökettérfogat98,5 CCM
Teljesítmény5 kW
Tömeg11,7 KG
Hangnyomásszint101 Z03 1)
Gyári felszereltségKunstharz Stein

Szerviz és tippek