74 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű elektromos szegélynyíró

Az 1000 W teljesítményfelvétellel rendelkező STIHL FSE 81 elektromos szegélynyíró tökéletes választás szegélynyírásra és kisebb fűnyírási munkákhoz. A talaj érintésére a damilfej automatikusan adagol. A szegélynyíró annyira csendes működésű, hogy használatához hallásvédelem viselésére nincs szükség. A puha markolat elnyeli a gép rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést biztosít. A praktikus körfogantyú szerszám nélkül a felhasználó testmagasságához igazítható. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. A támaszkerék védi a fák törzsét és a növényeket, mivel a nyírószál nem nyúlik túl a beállítható keréken.

FSE 81

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kábel-tehermentesítő
Kábel-tehermentesítő
Körfogantyú
Körfogantyú
Puha fogantyú
Puha fogantyú

Műszaki információk

Névleges feszültség230 V
Teljesítményfelvétel1,0 W
Tömeg4,7 KG 1)
Hangnyomásszint83 Z03 2)
Zajteljesítményszint93 Z03 2)

Szerviz és tippek