79 990,00 Ft
73 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg3,1 kg 1)
Hangnyomásszint77 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint91 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,7 m/s² 3)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Csendes és hatékony gyepápolás

Kisebb füves területek nyírására és szegélynyírásra a STIHL FSA 60 R akkumulátoros szegélynyíró a megfelelő választás. A könnyű kasza kényelmesen használható a sövények mentén, valamint növények vagy akadályok körüli nyírási feladatokhoz. Csendes működésének köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. Használatához hallásvédelem viselése nem szükséges

A hatékony EC-motor egyenletes munkateljesítményt biztosít. A kiváló egyensúly, a körfogantyú, a puha markolat és a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás a kényelmes munkavégzést segítik. A távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. 

Alapfelszereltségben AutoCut C 6-2 damilfejjel kapható. PolyCut 6-2 nyírófej külön rendelhető tartozékként kapható.

 

FSA 60 R

Szerviz és tippek