107 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Szegélynyírás könnyedén

A könnyű STIHL FSA 57 akkumulátoros szegélynyíró tökéletes választás az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. A csendes motornak köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is alkalmas. 

Az ergonomikus munkavégzést a szerszám nélkül, gombnyomással beállítható szárhossz biztosítja. A szegélynyíró bármilyen testmagassághoz és munkakörülményhez könnyedén beállítható. A körfogantyú is könnyedén, szerszám nélkül állítható. A puha markolat kellemes és biztos fogást biztosít, és segít a kezelőt érő rezgések csökkentésében is. A felhajtható távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. Alapfelszereltségben STIHL AutoCut C 3-2 damilfejjel kapható.

Szettben: AK 10 lítium-ion akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel

FSA 57

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Puha markolat
Puha markolat

Műszaki információk

Tömeg3,5 kg 1)
Tömeg2,7 kg 2)
Hangnyomásszint74 dB(A) 3)
Zajteljesítményszint89 dB(A) 3)
Rezgésgyorsulás, bal oldal4 m/s² 4)

Szerviz és tippek