49 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség18 V
Hangnyomásszint77 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint87 dB(A) 1)
Rezgésgyorsulás bal oldal1,7 m/s² 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal4,9 m/s² 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Akkumulátoros szegélynyíró beépített akkumulátorral

A STIHL FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró ideális az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. A gép beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek töltöttségi szintje a LED kijelzőről leolvasható. Az akkumulátor töltése az alapfelszereltséghez tartozó kábelen keresztül lehetséges. A csendes motornak köszönhetően ideális zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz, hallásvédelem viselése nem szükséges.


A mindössze 2,3 kg súlyú akkumulátoros szegélynyíró könnyű és egyszerűen kezelető. A szerszám nélkül állítható teleszkópos szárnak és fogantyúnak köszönhetően kényelmesen használható. Az állítható fej a munkavégzési körülményekhez optimálisan beállítható. A felhajtható távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. A puha markolat kényelmes fogást biztosít. A fogantyún kialakított akasztófüllel a kasza egyszerűen a falra akasztható, így a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.


A szegélynyíró működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. Eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható. Az aktiválókulcs gyermekektől távol tartandó!

FSA 45

Szerviz és tippek