419 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű benzinmotoros kasza sűrű fűvel benőtt területek nyírási munkáihoz

A STIHL FS 411 C-EM motoros kasza ideális a professzionális erdő- és tájgondozási feladatokhoz, sűrű fűvel benőtt területek hatékony nyírásához. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben, a gép akár erdei szecskázási és tisztítási munkákra is alkalmas. Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a kasza STIHL ErgoStarttal rendelkezik. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást. A különösen nagy vágókör-átmérő a nagyobb területek gyors és hatékony nyírását teszi lehetővé. 

Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. ADVANCE vállheveder az erőkímélő munkavégzés érdekében. A STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. A többfunkciós fogantyú és a leállító gomb egyszerű kezelhetőséget biztosítanak.

 

FS 411 C-EM

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

M-Tronic
STIHL M-Tronic
STIHL ErgoStart (E)
STIHL ERGOSTART
Kétkaros fogantyú
Kétkaros fogantyú

Műszaki információk

Lökettérfogat41,6 cm³
Teljesítmény2 kW
Teljesítmény2,7 LE
Tömeg8,7 kg 1)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel100 dB(A) 2)

Szerviz és tippek