392 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű benzinmotoros kasza nagyobb füves területek nyírási munkáihoz

A STIHL FS 361 C-EM motoros kasza hatékony segítséget nyújt a professzionális szakemberek számára az erdő- és tájgondozási feladatok során. A különösen nagy vágókör-átmérő a nagyobb területek gyors és hatékony nyírását teszi lehetővé. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben.

STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a gép STIHL ErgoStarttal rendelkezik. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.

többfunkciós fogantyú és a leállító gomb egyszerű kezelhetőséget és hatékony munkavégzést biztosítanak. ADVANCE vállheveder az erőkímélő munkavégzés érdekében.

FS 361 C-EM

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

M-Tronic
STIHL M-Tronic
STIHL ErgoStart (E)
STIHL ERGOSTART
Kétkaros fogantyú
Kétkaros fogantyú

Műszaki információk

Lökettérfogat37,7 cm³
Teljesítmény1,7 kW
Teljesítmény2,3 LE
Tömeg8,6 kg 1)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel100 dB(A) 2)

Szerviz és tippek