189 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű sövénynyíró univerzális használatra

A STIHL HSA 100 professzionális használatra tervezett univerzális akkumulátoros sövénynyíró. Ideális sövények visszavágásához, kert- és tájápolási feladatokhoz vagy akár idősebb ágak vágásához is a zajérzékeny területeken. Nagy tejesítmény a hosszú élettartamú, csekély karbantartási igényű EC motornak köszönhetően. Az akkumulátoros sövénynyíró a STIHL AP rendszer lítium-ion akkumulátoraival működik. Még a legnehezebb vágásoknál is állandó késlöketszám, valamint mindig optimális teljesítmény. Precíz vágások a két oldalon élezett késeknek köszönhetően. Elakadás esetén az elakadásgátló rendszer megváltoztatja a kések forgásirányát.


A mindkét irányba 90°-kal elforgatható többfunkciós markolattal a felhasználó ergonómiailag mindig a legkényelmesebb testhelyzetben dolgozhat. Jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják. A belső oldalon elhelyezett fogantyú és a STIHL antivbrációs rendszer is az erőkímélő munkavégzést segítik.


rögzített vágásvédelem biztonságos munkavégzést biztosít. A rögzített ütközésvédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a talajközelben végzett munkák során.


A STIHL HSA 100 akkumulátoros sövénynyíró 60 cm vágáshosszal rendelkezik.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.


 

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kétoldalon élezett kések
Kétoldalon élezett kések
Optimalizált vágásvédelem
Optimalizált vágásvédelem
Forgatható többfunkciós markolat
Forgatható többfunkciós markolat

Műszaki információk

Vágáshossz60 CM
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,7 KG
76 Z03
Zajteljesítményszint84 Z03 1)

Szerviz és tippek